Γυαλιά και κρύσταλλα 

Μεγάλη γκάμα επιλογών.

Οι χρήσεις των κατασκευών από γυαλιά και κρύσταλλα δεν σταματάνε μόνο στις λειτουργικές ανάγκες ενός ακινήτου, καθώς χάρη στην ποικιλία των ικανοτήτων/δυνατοτήτων τους, χαρακτηρίζονται πολύ χρήσιμα τόσο στη διακόσμηση, όσο και στη διαχείριση του φωτισμού ενός δωματίου.

 

Δεν είναι τυχαίο, πως τα συγκεκριμένα υλικά πρωταγωνιστούν στην αρχιτεκτονική των τελευταίων ετών, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών που είναι απαραίτητες σε κάθε σύγχρονο κτηριακό περιβάλλον.

Με την αξιοποίηση των κατάλληλων υλικών και τεχνοτροπιών, τα γυαλιά και τα κρύσταλλα μπορούν να παρέχουν μοναδικές θερμομονωτικές ή ηχομονωτικές ιδιότητες, αλλά και υψηλή αντιπυρική προστασία, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

 

Στην εταιρεία TSANOS GLASSTECH – Ν. ΤΣΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, στα Ιωάννινα, οι πελάτες μας μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στις κορυφαίες λύσεις κατασκευών από γυαλιά, τζάμια και κρύσταλλα για όλες τις κατασκευαστικές ή διακοσμητικές ανάγκες τους.

Γυαλί Float

Το επιπλέον γυαλί είναι προϊόν άμμου και ανθρακικού νατρίου θερμασμένα σε περισσότερους από 1500ο C που ‘’ρέει’’ πάνω σε μπάνιο λειωμένου ψευδαργύρου.

Γυαλί

Ομογενές υλικό με τυχαία μη-κρυσταλλική μοριακή δομή. Η κατασκευαστική διαδικασία ξεκινάει με τη θέρμανση των πρώτων υλών σε θερμοκρασίες ικανές να το λιώσουν, και στη συνέχεια, ψύχεται ταχύτατα, ώστε να γίνει άκαμπτο δίχως να κρυσταλλοποιηθεί.

ΒΙΤΡΙΝΕΣ

Οι βιτρίνες είναι εξαιρετικά σημαντικές για κάθε κατάστημα, καθώς αποτελούν το πρώτο σημείο επαφής ενός πελάτη με μια επιχείρηση, ενώ μπορεί να επηρεάσει την απόφασή του για το αν τελικά θα την επισκεφθεί.

ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ

Θωρακισμένο γυαλί το οποίο έχει περισσότερο από 60mm πάχος και ανθίσταται πλήρως στη διείσδυση από σφαίρες.

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το πυρίμαχο γυαλί διαθέτει ιδιότητες, όπως: χαμηλή ανάφλεξη, χαμηλή διάδοση φωτιάς, ελάχιστη επιφανειακή διασπορά φλόγας.

ΚΟΥΜΠΑΡΙΣΤΑ

Τζάμια τα οποία μπορούν να φτιαχτούν με συγκεκριμένο σχήμα ή κλίση ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη.

ΚΕΡΑΜΙΚΑ

Το κεραμικό τζάμι είναι ένα μείγμα μικροκρυστάλλων και γυαλιού που δημιουργείται με πυροσυσσωμάτωση και κρυστάλλωση κατάλληλων σωματιδίων γυαλιού, ενώ η υφή του είναι σκληρή, συμπαγής και ομοιόμορφη.