Καθρέπτες - Βιτρίνες

Ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανακαίνιση ή κατασκευή νέου χώρου.

Στην εταιρεία TSANOS GLASSTECH – Ν. ΤΣΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, στα Ιωάννινα, σχεδιάζουμε και τοποθετούμε καθρέπτες και βιτρίνες, για κάθε οικιακή ή επαγγελματική ανάγκη, σε κάθε μέγεθος ή σχέδιο.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πρωτοποριακές ιδέες, που θα αναβαθμίσουν την όψη των ακινήτων σας και θα συμβάλουν στην κάλυψη των αναγκών σας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανακαίνιση ή κατασκευή νέου χώρου.

Καθρέπτες

Οι καθρέπτες αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλής διακοσμητικές επιλογές, καθώς πέραν της πρακτικής τους χρήσης, μπορούν να κάνουν ένα χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο φωτεινός. Επιπλέον, ολοκληρώνουν τη διακόσμηση κάθε κτηρίου, προσδίδοντάς του μερικές πινελιές κύρους και πολυτέλειας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την κατασκευή καθρεπτών, ειδικά προσαρμοσμένων στο χώρο και τις ανάγκες σας, όπως:

 

  • Καθρέπτες λευκοί
  • Καθρέπτες μπρούντζε
  • Καθρέπτες φιμέ
  • Καθρέπτες αντικέ
  • Καθρέπτες fusing
  • Καθρέπτες βιτρώ

Βιτρίνες

Οι βιτρίνες αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι της εικόνας που έχει το καταναλωτικό κοινό για την επιχείρησή σας. Για αυτό το λόγο, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ανανεώνετε την όψη του, ακολουθώντας τα πιο σύγχρονα σχεδιαστικά πρότυπα. Στην TSANOS GLASSTECH – Ν. ΤΣΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ κατασκευάζουμε βιτρίνες και προσόψεις καταστημάτων, χρησιμοποιώντας, αποκλειστικά, υλικά κορυφαίας ποιότητας.

 

 

 

Εσείς απλώς επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα σχεδίων και διαστάσεων και αφήστε τα υπόλοιπα πάνω μας!

Φωτογραφίες