Γυάλινες Πόρτες

Elegant και το μοντέρνο design.

Οι γυάλινες πόρτες έχουν την ιδιότητα να συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο το elegant και το μοντέρνο design. Αυτό τις καθιστά την ιδανική επιλογή, όχι μόνο για τις κατοικίες, αλλά για όλες τις επαγγελματικές στέγες ή τα γραφεία.

 

Χάρη στην πολυετή ενασχόλησή μας με την κοπή και επεξεργασία τζαμιών, δεσμευόμαστε για την άμεση και ταχύτατη τοποθέτησή τους σε όλους του χώρους, δημιουργώντας το σχέδιο που επιθυμείτε, σε όλες τις διαστάσεις. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε γυάλινες πόρτες υψηλής αισθητικής, με τεράστια αντοχή στο χρόνο και αθόρυβη λειτουργία, οι οποίες διακρίνονται για την εργονομία και την εμφάνισή τους.

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στον κλάδο της διακόσμησης, επομένως, μπορεί να σταθεί δίπλα σας, ώστε να σας βοηθήσει να διαλέξετε το κατάλληλο σχέδιο ή χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στο δωμάτιό σας και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας.

 

Αναλυτικότερα, στην TSANOS GLASSTECH – Ν. ΤΣΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, στα Ιωάννινα, κατασκευάζουμε όλα τα είδη γυάλινων πορτών, όπως:

 

  • Ανοιγόμενες
  • Συρόμενες
  • Πτυσσόμενες
  • Αυτόματες

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να κάνουμε μια μελέτη του χώρου σας και να σας δώσουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά.